Про Битву

500 одиниць сільськогосподарської техніки доводили свою ефективність в польових умовах – Битва Агротитанів 2019

5-6 вересня на полях Тетіївщини пройшла уже сьома найбільша в Україні демонстрація сільськогосподарської техніки в польових умовах "Битва Агротитанів", організатором якої виступає Всеукраїнська Аграрна Рада, компанія DYKUN та група компаній «ТАК».

За два дні роботи понад 3000 учасників з усієї України побачили в роботі 150 одиниць техніки. Ще 350 було представлено в межах виставкової площі, де 87 компаній-партнерів презентували свої досягнення. Випробування проходили на 60 га поля на трьох агрофонах різноманітної складності. Сім тематичних зон показали в роботі: плуги, глибокорозпушувачі, сівалки, ротаційні борони, просапні культиватори, котки, обприскувачі, розкидачі, бункери навантажувачі, комбайни, жниварки та зерновози. 

Відвідувачі могли знайти спеціальні умови кредитування від фінансових партнерів, сучасні розробки для впровадження систем точного землеробства, інноваційні методи живлення та найновіші гібриди соняшнику і кукурудзи української та іноземної селекції. Автомобільні партнери провели пекельний тест-драйв і продемонстрували улюблених флагманів гравців аграрного сектору.

Продовжуючи традицію минулого року, два дні діяв аукціон вживаної техніки, де кожен бажаючий міг придивитись більш бюджетні моделі та взяти участь в торгах. Новинкою цього сезону на «Битві Агротитанів» стала зона ранніх посівів, де учасники мали змогу оцінити результати роботи сівалок, а також вертикальний зріз ґрунту, який показав наскільки якісно спрацювала ґрунтообробна техніка в демонстраційних зонах.

«Не дивлячись на те, в який непростий час ми живемо і які карколомні зміни у нас відбуваються в державі, коли не прийнято говорити про інвестиції і нову техніку, в нас є люди, які думають про майбутнє і те, як розвивати свій бізнес. Дякую всім тим хто сьогодні прийшов, а тут зібралась вся Україна. Ми вже прийняли 2500 аграріїв і це лише початок, перший день роботи виставки. Ще 5 років тому ми не могли уявити, що Тетіїв стане справжнім аграрним технічним центром і погляньте скільки людей ми об’єднуємо сьогодні. Дякуємо всім!», - заявив голова Всеукраїнської Аграрної Ради, Андрій Дикун під час вітального слова 5 вересня.

До вітань долучився і комерційний менеджер KUHN – Україна Дмитро Довженко, який зазначив з кожним роком цей захід стає більш професійним, адже залучає все більше відвідувачів та компаній, які готові демонструвати не просто техніку, а справжні технології: «Ми вже п’ятий рік співпрацюємо з компанією DYKUN і разом проводимо такий захід, як Битва Агротитанів. Зараз якраз завершення сезону, це добрий час, коли ще ґрунт дозволяє показати, як треба з ним працювати різними агрегатами. І також, це прекрасний час для всіх виробників показати свою техніку, тому що в Україні є дуже велика кількість виставок, де техніка стоїть в павільйонах, гарна, але ніхто не розуміє, як вона працює, а тут можна побачити всі її можливості».

Важливість проведення таких заходів підкреслив також Ярослав Парій, засновник «Всеукраїнського наукового інституту селекції», який уже другий рік поспіль приймає участь у «Битві Агротитанів»: «Ми вважаємо, що це важливий аграрний захід в нашій країні, напевно один із найкращих, тому що тут багато зацікавлених відвідувачів. Ми можемо донести до нашого сільгоспвиробника інформацію про нашу найкращу продукцію, яка конкурентоспроможна і легко витримає конкуренцію з будь-якими іноземними компаніями».

Протягом двох днів розважальну програму забезпечував гурт «Атмосфера» та народний колектив з Хмельниччини. Справжні частування відбувались на стенді компанії «ТАК», яка цього року відсвяткувала 20-річчя діяльності - пані Солоха пригощала всіх ароматними трав’яними чаями, а після обіду всі мали можливість взяти участь у «Гарбуз Фесті».

«Я відвідую Битву з дня початку її роботи. Мене вражає те, що вона з року в рік зростає, і кількість техніки, а особливо її якість і технологічні можливості збільшуються. Можу порівняти, що цього року набагато більше сучасної, більш потужної техніки від різноманітних виробників. Сьогодні представлено і широкий асортимент комбайнів, і особливо ґрунтообробної техніки, а також посівних агрегатів я подивився чимало. Мені приємно бачити це все в роботі. Це прекрасна можливість оцінити одночасно таку кількість техніки, яка не просто стоїть для ознайомлення, а справді працює, показує свої справжні можливості. Це корисно як спеціалістам, так і керівникам», - прокоментував свою участь Олександр Тимоха, генеральний директор «Ланна Агро».

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Відео

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Фотогалерея

Відгуки

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Популярні запитання

Організаторами виставки-демонстрації техніки та технологій «Битва Агротитанів» є Громадська спілка «Всеукраїнська Аграрна Рада» та агроконсалтингова компанія “DYKUN”

Ставши партнером, Ви отримуєте широкий спектр маркетингових опцій: розміщення логотипів на матеріалах заходу, роздатковий матеріал в пакеті учасника, виставкове місце, e-mail розсилки учасникам та багато іншого. Усі деталі можна уточнити у менеджера «Битви Агротитанів» за телефоном +38 (067) 470-82-06.

Ви можете заповнити форму-заявку на сайті «Битва Агротитанів» в розділі «Стати партнером». Також стати партнером можна, зв’язавшись з менеджером заходу за телефоном +38 (067) 470-82-06.

Ви можете заповнити форму-заявку на сайті «Битва Агротитанів» в розділі «Стати відвідувачем». Також стати відвідувачем можна, зв’язавшись з менеджером заходу за телефоном +38 (067) 470-55-63.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ

Стати партнером
Стати відвідувачем

Контакти